“Wij trainen jongeren om de change agents te worden van hun eigen duurzame toekomst. In onze trainingen ontmoeten zij zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen “

Wij geven trainingen

Wij geven trainingen over duurzaam leiderschap. Omdat een duurzame wereld om leiderschap vraagt, van ons allemaal. In onze training werken we daarom aan persoonlijk leiderschap, kennis over duurzaamheid en samenwerking. Het programma stemmen we af op de behoeften van de groep.

Persoonlijk Leiderschap

Leiderschap is leven vanuit je waarden. Maar hoe weet je wat die zijn? En wat wil jij bereiken in je leven? In dit deel van de training werken we met de nieuwsgierigheid naar wie jij bent en wat jouw waarden zijn. Jij vindt antwoorden op de vragen waar je kracht ligt, waar je in gelooft en hoe je daar voor gaat staan.

Duurzaamheid Dichtbij

Wat heeft duurzaamheid met jou te maken? Alles! De wereld is een samenspel van complexe systemen. Onze huidige systemen zijn toe aan transformatie en daar ben jij bij nodig. In dit deel van de training ervaar je hoe jij onderdeel bent van de systemen en ontdek je wat duurzaamheid voor jou betekent.

Samenwerking & Actie

Goede leiders werken samen om tot wijze actie te komen. Wij reiken je handvatten aan om in verbinding te komen met elkaar, goed samen te werken en overleg om te zetten in actie.

The future is bright

Tell me what is it your plan to do with your one wild and precious life? 
– Mary Oliver

Onze werkwijze

Energie, eigenaarschap en plezier kenmerken onze werkwijze. De trainingen zijn altijd een combinatie van ervaringsgerichte oefeningen, theorie en dialoog. We werken het liefst in een letterlijk open ruimte: tafels aan de kant, zodat er ruimte is voor beweging of het werken in een cirkel.

Samen doen

Onze trainingen en workshops gaan over persoonlijk leiderschap en duurzaamheid. Aangepast aan de behoefte en de voorkennis die er is bouwen we een passend programma. Met deze organisaties werkten wij al samen:

Ben je enthousiast om met ons samen te werken?

Bekijk onze projecten

Wil je met ons samenwerken? Leuk!

Bright Future Lab

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by 2dayweb.nl
Sluit Menu