Duurzame levenslessen

Praktische en inspirerende trainingen die bijblijven

Een levensles biedt meer dan een ‘les’. Het is een wijsheid, een filosofie, een les waarmee we onze kijk op het leven veranderen. Een les die bijblijft. Wat als we die levensles dan óók nog eens over duurzaamheid laten gaan? Dan maken we een dubbele duurzame impact. Bright Future Lab biedt duurzame levenslessen in de vorm van leuke, praktische en inspirerende trainingen. Voor het MBO, HBO, WO en voor iedereen die naar een mooie en duurzame wereld streeft.

Voor MBO

Bright Future Lab biedt MBO-ers een inspirerend en interactief programma van 3 x 2 uur. Het programma past binnen het vak Burgerschap en kan gegeven worden tijdens de ‘buffer’ week – of op ieder ander gewenst moment. Het programma voor het MBO is voor 90% gesubsidieerd en wordt volledig verzorgd door Bright Future lab.

Voor HBO & WO

Op zoek naar inspirerende gastcolleges? Wij nemen graag de collegezaal of werkgroep over. Afhankelijk van de studierichting en thema’s die spelen, maken we een op maat gemaakt programma. Van Circulaire Economie, Authentiek Leiderschap, Sustainable Development tot aan Capacity Building – we gaan er graag samen mee aan de slag.

Word docent duurzaamheid

Als docent wil je jouw studenten graag zelf duurzame levenslessen meegeven en hen aanmoedigen hun positieve powers te omarmen – en te bundelen. Wij helpen je graag aan verschillende inzichten, informatie, lesmateriaal, praktijkoefeningen, tips & tricks en al het andere wat je nodig hebt om als docent duurzaamheid ‘in’ de klas te gaan staan.

Inspiratie Boosts voor Iedereen

In de transitie naar een duurzame en mooiere wereld is iedereen nodig. Samen leren, inspireren en opstaan. Dan kunnen we écht vooruit. Van duurzaamheidstrainingen voor in het bedrijfsleven, Spiritual Ecology, Sustainability in Action tot aan Meaningful Work and Money workshops op inspirerende locaties – we hebben heel wat op de agenda staan.

Boek een GRATIS Bright Future Boost

Wil jij jouw studenten helpen hun positieve ‘powers’ te omarmen en te bundelen? Boek een GRATIS Bright Future Boost en leer hoe je, met praktische tips & tricks, jouw studenten kan helpen samen op volle kracht, bewust en duurzaam, vooruit te gaan – die Bright Future in!

Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life? – Mary Oliver

Bekijk onze projecten 

Wil je meer weten?