“Als Bright Future Lab team zetten wij ons in voor een breder bewustzijn van hoe we omgaan met deze mooie wereld en haar mensen. De deelnemers noemen we ‘Bright Future Agents’: jonge helden die uitgerust zijn met de kennis en vaardigheden om in actie te komen

Ons verhaal

Bright Future Lab begon als een droom in een klein stadje genaamd Karlskrona in Zweden, toen Maaike daar in 2013 een Master in Strategisch Leiderschap naar Duurzaamheid volgde. Na bijna 21 jaar onderwijs leerde zij in dat jaar zo ontzettend veel waardevolle skills en kennis, dat ze dat met zoveel mogelijk mensen wilde delen. En dan niet alleen met universitaire masterstudenten, maar met alle jongeren in Nederland. Omdat we iedereen nodig hebben in de transitie naar een duurzame wereld.

Bij thuiskomst volgde vele workshops op allerlei plekken: middelbare scholen, universiteiten, op conferenties en bij bedrijven. Soms was het puur gericht op duurzaamheid, andere keren lag de nadruk vooral op persoonlijk leiderschap, of samenwerking. Zoals dat gaat met grote dromen, duurde het even voor ze erin durfde te geloven. De gemeente Utrecht sprak eind 2015 door middel van subsidie haar vertrouwen in het werk van Bright Future Lab uit. Sindsdien is het team gaan groeien, hebben we nog meer geëxperimenteerd en uitgeprobeerd, en hebben we sinds 2017 een fijn vast team dat met enorm veel overtuiging werkt aan de missie om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Maaike Boumans

Op mijn 25e ging ik voor een jaar naar Zweden om ‘Strategisch Leiderschap naar Duurzaamheid’ te studeren. In dat jaar leerde ik ongeveer net zoveel als de 15 jaar op school daarvoor. En belangrijker nog, wat ik leerde had ik op mijn 16e al willen weten!

Daarom ben ik Bright Future Lab gestart. Want ik geloof dat verandering altijd bij jezelf begint. En dat als we met een heleboel mensen tegelijk veranderen, de toekomst daardoor nog mooier kan worden. Een wereld waarin mensen mogen doen waar ze gelukkig van worden, goed voor zichzelf, elkaar en de aarde zorgen en hun grootste dromen waar maken.

Josephine Meijer

Ik denk dat de kracht die vrijkomt als je in jezelf gelooft alles mogelijk maakt. Daarom vind ik het belangrijk dat jonge mensen met vertrouwen in zichzelf en hun kunnen de wereld in stappen. Alleen zo gaan zij de ongelooflijke veranderingen brengen die zo hard nodig zijn.

In Zuid-Afrika werkte ik met jongeren aan de ontwikkeling van hun talent, en in Nederland met kinderen en jongeren aan het bouwen van hun zelfvertrouwen. Ontdekken wie je bent is universeel. Ik vind het ‘t tofste dat er is om onderdeel te kunnen zijn van dat proces van ontdekking en groei. Naast Bright Future Lab schrijf ik op seenbyphine, organiseer ik de sessies onder de naam ‘Let’s Talk About’ en werk ik als facilitator en trainer.

Marciano San A Jong

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van service en hosting heb ik een liefde ontwikkeld voor het verzorgen van anderen. In 2017 besloot ik deze liefde en vaardigheden verder te ontwikkelen en toe te passen in in het onderwijs met leerlingen en docenten. Door mijzelf te storten in een bewuste zoektocht naar verbinding en verdieping met mezelf en anderen, heb ik een passie ontdekt voor het faciliteren van groep en individuele transformatie processen. 

Mijn droom is om een bijdrage te zijn aan de meetbare vernieuwing in het regulier onderwijs in Nederland, Europa en andere hoeken van de wereld. Mijn werk is vooral gericht op studenten en leerlingen tussen de 15 en 25 jaar. Daarnaast werk ik samen met gelijkgestemden en andere doelgroepen. Binnen 5 jaar wil ik mijn werk als levenscoach al reizende doen namens mezelf en in samenwerking met vooruit strevende organisaties zoals Knowmads, Bright Future Lab en De Bildung Academie.

Ben je enthousiast om met ons samen te werken?

Wat anderen over ons team zeggen

Bright Future Lab

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by 2dayweb.nl
Sluit Menu