“Er is transformatie nodig voor een duurzame toekomst: wij geven jongeren de handvatten om daarin actie te nemen. Duurzaamheid en leiderschap zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Onze missie

Een leeromgeving creëren waarin jongeren diepere verbinding maken met zichzelf, elkaar en de wereld om zich heen.

Onze visie

Jongeren inspireren, motiveren en activeren om zichzelf te zijn en daarmee de wereld te veranderen.

Inspireren

Wij INSPIREREN door te laten zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is. De jongeren waarmee wij werken krijgen het vertrouwen dat zij een positieve verandering kunnen maken.

Motiveren

Wij MOTIVEREN jongeren om te ontdekken welke verandering zij zelf willen brengen met elkaar in de wereld om zich heen.

Activeren

Wij ACTIVEREN de jongeren om hun nieuw gevonden inspiratie en motivatie om te zetten in positieve verandering en actie

Wat is voor ons duurzaamheid?

De aarde is van nature een duurzaam systeem, dat door cycli zoals fotosynthese oneindig kan voortbestaan. Sinds de Industriële Revolutie zijn wij als mens deze natuurlijke cycli aan het doorbreken op een manier die onder andere tot klimaatverandering leidt.

Wat is voor ons leiderschap?

Voor ons betekent leiderschap het verdiepen van je zelfbewustzijn en leren samenwerken met anderen zodat je wijze actie kunt nemen. In de natuur is er geen baas en zijn er ook geen managementposities. Al het leven – insecten, planten, grote beesten, kleine beesten – leven in relatie met elkaar zonder dat iemand de baas is. Gek eigenlijk, dat wij zulke ingewikkelde systemen hebben bedacht waarin machtsrelaties en lobbypraktijken een grotere invloed hebben dan de natuurlijke wijsheid die in een groep – elke groep – mensen bestaat.

Ben je enthousiast om met ons samen te werken?

Bright Future Lab

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by 2dayweb.nl
Sluit Menu